Torneig Esportíssim

T’agrada la competició i l’handbol? Aquest es el teu torneig!

Per la festa de l’esport de Molins de Rei (mes Juny) la secció d’handbol del C.E Molins de Rei organitzem un torneig d’handbol al Poliesportiu Municipal de la vila que aplega a 30 equips de minihandbol de categoria Aleví i Benjamí que competiran en un gran torneig per lluitar i guanyar la Copa de l’Esportissim.

Es se’ns dubte l’activitat de promoció més important i multitudinària que organitza el nostre Club i donà per finalitzat el circuit de promoció d’una temporada natural.

El gran objectiu del Torneig es donar la possibilitat a tots aquells jugadors del Club de gaudir d’un torneig competitiu d’un sol dia a les instal·lacions del nostre poble i seguir promocionant el joc de l’handbol a tots aquells nois i noies que s’engresquin a participar al torneig. Encara que no formin part de la nostre entitat o no practiquin l’handbol.

Com es habitual, l’activitat principal està rodejada d’activitats lúdiques per amenitzar les estones entre partits (concurs de penals, inflables, concurs de faltes…)

Si ets un jugadors d’emocions fortes i t’agrada competir fins l’últim alè no esperis més i participa-hi!

SI VOLS PARTICIPAR-HI I NO SAPS COM FER-HO, POTS CONTACTAR AMB NOSALTRES A TRAVÉS DE:

– Tel.: 671.008.970

– Correu: info@handbolmolins.cat