VOLS FORMAR PART DELS VETERANS?

VOLS FORMAR PART DELS VETERANS?

Estimats companys/es,

 

Per tal d’elaborar una bona base de dades de totes les persones que han estat vinculades al Club Handbol Molins de Rei en algun moment d’aquests 75 anys que estem a punt de complir, i tant si heu estat com antic jugador/a, tècnic, delegat/da, fisio, preparador/a, part de la junta i/o president/a, etc., et convidem que emplenis el formulari que us posem a disposició a l’enllaç inferior.

La idea és crear una gran família de totes les persones que han passat pel Club i poder-vos també mantenir informats i informades de totes les activitats i novetats relacionades amb la celebració dels 75 anys d’handbol a la vila, que és duran a terme tot l’any 2019.

Com és un document de Google Drive un cop cliqueu a “Submit” les dades quedaran gravades. Anirem revisant el document que recull les dades, i anirem, si cal, reclamant si falta res. Si algú té dubtes de si la informació ha arribat bé, o qualsevol altra cosa, ens podeu escriure al correu veteranshandbolmolins@gmail.com.

Abans de complimentar-ho del tot i enviar-ho, mireu de tenir les informacions sol·licitades a punt, i així quan l’empleneu arribi el més complet possible.

Hi ha uns camps obligatoris que sí que han d’anar emplenats.

També podeu pujar fotos o imatges que tingueu per casa mitjançant el mateix document.

Si més endavant recordeu més dates, o trobeu més fotografies o documents, els podeu enviar al mateix correu de veterans (veteranshandbolmolins@gmail.com) i les anirem afegint a la base de dades.

Passeu l’enllaç o aquesta web a qualsevol persona que aneu trobant i ha estat part del Club perquè també s’inscrigui.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i ajuda.

No Comments

Post A Comment