Handbol Molins de Rei amb Àfrica

Handbol Molins de Rei amb Àfrica

52 samarretes de la secció d’handbol del CE Molins de Rei tenen una segona vida a la ciutat de Thionk Essil, al Senegal. El projecte, que ha comptat amb la col·laboració de la federació catalana i la IHF, ha promocionat l’handbol a l’Àfrica.

Cooperació i handbol. Després de la separació de les seccions del Club Esportiu Molins de Rei des de l’handbol es va decidir fer una renovació de les equipacions i tothom preveia que les que s’utilitzaven fins ara acabarien dins d’un armari en forma de record nostàlgic. Però 52 samarretes verdes tenien una destinació diferent. Un dels jugadors de l’equip aleví, alumne de l’escola La Sínia, estava realitzant un projecte sobre l’Àfrica quan va tenir la idea d’enviar les elàstiques en un país africà.
I així va començar tot. El CE Molins de Rei li va semblar bona idea i, a més de les samarretes, va cedir material. Perola família Altozano no es va quedar aquí. Es van posar en contacte amb la Federació Catalana d’Handbol qui, encantada amb el projecte, va cedir 20 pilotes. També van trucar a la porta de la IHF (Internacinal Handball Federation) i aquesta va decidir posar el seu granet de sorra. El destí de tot això era la ciutat de Thionk Essil, situada al sud del Senegal.

L’últim pas era crear un projecte de promoció de l’handbol i, amb tot el material, viatjar cap a terres africanes. Les autoritats locals van cedir les instal·lacions de l’institut de secundària de la ciutat per poder fer l’activitat i, després d’anunciar-a la ràdio local, més de 300 joves d’entre 6 i 20 anys es van reunir per conèixer de primera mà en què consistia l’handbol.

1Comment
  • Un comentarista del WordPress
    Posted at 18:55h, 24 Juliol Respon

    Hola, això és un comentari.
    Per començar a moderar, editar i suprimir comentaris, visiteu la pantalla dels comentaris al tauler.
    Els avatars dels comentaris vénen des del Gravatar.

Post A Comment