Copa de Fira

El diumenge 25 de febrer donem-li la volta a l‘ Handbol Femeni!!! Com cada mes de febrer, el Club Esportiu Molins de Rei organitza la COPA DE LA FIRA i enguany volem que la participació de noies en el torneig sigui de rècord històric.
De 9:00h. a 13:00h. en el Poliesportiu de La Sínia podreu gaudir d‘una trobada d‘handbol divertida, frenètica i esportiva, que acompanyarem amb activitats alternatives com inflables, tallers, sortejos i altres sorpreses.

Us hi esperem a tots i a totes!!! Entre tots ho podem fer!!!
#méshandbolmésfemení

El diumenge passat 25 de febrer vam celebrar una nova edició de la Copa de la Fira amb una participació rècord d’equips femenins.

Més de 170 nens i nenes es van acostar al Poliesportiu de La Sínia per gaudir d’un matí carregat de l’handbol més esportiu, social i participatiu.

Cal destacar també l’esforç de tots els voluntaris que des de les 8:00h. del matí van col.laborar en les diverses tasques encomanades i fent que el torneig no decaigués en cap moment.
Especial menció als nois i noies dels equips infantils del Club que, tant fent d’àrbitres com d’entrenadors, ens van demostrar una vegada més que hi podem comptar i que són un valor per l’entitat.

Per últim, agrair el suport de pares i mares i de la col.laboració de la junta directiva, del patrocinador oficial #otto-diesel, de la botiga referent de l’handbol #40per20handbol i d’altres persones anònimes per fer més gran aquesta Copa de la Fira.

Per la propera temporada seguirem buscant la manera de millorar la fórmula per convertir la Copa de la Fira en un esdeveniment amb més al·licients per venir a provar l’handbol i poder convertir-lo en un torneig 100% femení.

Moltes gràcies.
#molinsviulhandbol
#méshandbolmésfemení
1,2,3 Molins!🐸

FOTOS COPA DE LA FIRA